mandag den 12. december 2011

Mr. Farmington

Nøj hvor laver de altså mange ting i sammenhæng med skolen her i usa! I denne og er det velgørenhed, hvor de samler penge til Toys for Town, som giver børn/familier i Farmington, som ikke selv har råd, gaver til julen. Jeg er medlem af TLC (tiger leadership club) og det er det vi har arbejdet på de sidste måneder. Så vi har skabt events, som foregår hvert år. Der har været bowling, boys volleyball osv.
Her til aften var det så Mr. Farmington. Det var så sjovt! Der var 9 drenge som stilte op som mr. farmington. De startede ud med en utrolig ukoordineret dans, hvor de alle dansede. Så var der noget tiger modeshow, hvor de tog deres yndlings farmington outfits på, for at vise deres tiger spirit. De skulle selvfølgelig også vise deres talent. Der var nogle meget interessante talenter blandt dem, haha! De løb i slutningen rundt med nogle bøsser som vi kunne putte penge i. Den der fik samlet flest penge vandt. Det var på den måde vi stemte.
Jeg tog til det med min veninde Melanie, fra aerobics. Vi tog bagefter ud at spise is på McDonalds sammen med Gwen, og nogle fuldstændige identiske tvillinger. Gwen og Melanie dater en hver. Jeg forstår ikke hvordan de ser forskel på dem...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar